to english version
twitter-icon facebook-icon

INFORMATIE VOOR ARTIESTEN

Als je bent geïnteresseerd om bij ons te komen optreden, lees dan AUB eerst onderstaande informatie, alvorens ons te benaderen.

Sinds 8 oktober 2009 biedt Live Stage Marnix een podium voor singer-songwriters. Deze optredens vinden doorgaans plaats op een donderdagavond. De doelstelling is om een luisterend publiek in een intieme en ontspannen sfeer te laten genieten van kwalitatief goede optredens. Live Stage Marnix wordt gerund door een groep vrijwilligers. Onze uitgangspunten:

Als je als singer-songwriter geïnteresseerd bent in een optreden bij Live Stage Marnix, stuur dan een e-mail met informatie naar program(at)livestagemarnix.com. Denk eraan dat dat wij maar tien keer per jaar een Live Stage Marnix avond hebben en dat we dus slechts heel weinig singer-songwriters een podium kunnen bieden. Dat betekent helaas dat de meeste aanmeldingen buiten de boot vallen. Dat vinden wij zelf ook jammer, maar het is niet anders.

Er zijn een aantal andere podia in Nederland waar soortgelijke concerten plaatsvinden en waar het publiek stil is en luistert naar de muziek. Links naar deze podia vind je op: luisterpodia.nl

../img/Adv_kleine-podia_160711.png