to english version
twitter-icon facebook-icon

Jubileumconcert

Op zaterdag 12 oktober 2019 wordt het 10-jarig bestaan van luisterpodium Live Stage Marnix gevierd in zalencentrum De Kei in Ede. Tijdens een feestelijk concert treden twee zeskoppige bands op: Session Americana (USA) en The Tennessee Studs (NL/CAN/SWE).

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

De uit Boston afkomstige band Session Americana is naar eigen zeggen een rockband in een theekopje of een folk band in een whiskyfles. De band, waarvan de leden hebben opgetreden met tal van grote acts als Patty Griffin, Josh Ritter en de J. Geilsband, bestaat uit zangers en multi-instrumentalisten die volgens muziekblad Rolling Stone de kunst beheersen om tijdens weergaloze live optredens diverse Amerikaanse roots stijlen te verbinden.

Een Zweed, een Canadees en vier Nederlanders vormen samen The Tennessee Studs. Bluegrass en Americana, zesstemmig gezongen en begeleid op gitaren, dobro, mandoline, banjo, contrabas, pedal steel, fiddle, mondharmonica en zingende zaag. Leuk detail: de Studs speelden ook tijdens het 5-jarig jubileum van Live Stage Marnix en zij kijken net zo naar het jubileumoptreden uit als wij!

Zalencentrum De Kei is het gezamenlijke gebouw van De Harmonie en Showband Irene. Het gebouw is bij uitstek geschikt voor muzikale doeleinden en beschikt over een uitstekende akoestiek. Er is een grote zaal en een foyer met bar, een gezellige ontmoetingsplek voor aanvang, in de pauze en na afloop van het concert. Het zalencentrum, gelegen aan de Peppelensteeg 12, 6715CV Ede, beschikt over uitstekende gratis parkeervoorzieningen. De zaal is tevens bereikbaar met Syntus stadsbus lijn 1 en 2, halte Durendaal.

Bereikbaarheid De Kei

../img/Bereikbaarheid de Kei.jpg

Kaartverkoop

Toegangskaarten à 15 euro pp zijn nog te koop bij de ingang van Zalencentrum De Kei tegen contante betaling op de avond van 12 oktober zelf

We hopen iedereen te zien op zaterdag 12 oktober in De Kei om met elkaar een mooi muzikaal feest te vieren!